Partyverhuur & Catering

Wijchen

 

IJscokar huren in Wijchen

IJs kan altijd, of het nu warm is of niet. Het enige wat u hoeft te doen is, de smaak aan het weer aan te passen. Wilt u een origineel dessert op uw feestelijk diner of bruiloft? Of wilt u op een originele manier reclame maken voor uw bedrijf? Wat dacht u van een ijscokar? U kunt heel voordelig bij ons een ijscokar huren voor iedere gewenste gelegenheid!

Ambachtelijk Schepijs

Bij een ijscokar hoort natuurlijk wel ijs! Daarom bieden wij u de mogelijkheid de ijscokar te huren inclusief ambachtelijk schepijs van hoge kwaliteit. Het schepijs wordt geleverd op aanvraag, en u kunt zelf de hoeveelheid en smaken uitkiezen! Voor ons groot assortiment aan smaken kunt u het best contact met ons opnemen.

Authentieke ijskar huren in regio Wijchen

 

Prijzen

Huurprijs + Transport Authentieke IJskar: Vanaf €195,- *


De authentieke ijskar wordt geleverd met ijslepel en RVS bakken. Het is ook mogelijk de ijskarren leeg te huren en te voorzien van uw eigen ijs, hierbij bedraagt de meerprijs €29,00.

* Tegen een voordelig tarief leveren wij de ijscokar in heel Nederland en België! Huurt u een ijscokar binnen een straal van 50km dan zijn de kosten voor het Transport + Huur: €195,00. Plan hier uw route om te kijken of uw locatie binnen deze straal valt. Voor locaties buiten deze straal hebben wij ook gunstige tarieven. Klik hier voor de tarieven bij u in de buurt!

Personeel

Wilt u liever niet zelf achter de ijscokar staan? Dan kunt u ook ervaren personeel bij ons huren! Ons personeel kan professioneel ijsscheppen en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten!

Extra's voor bij de ijscokar

Extra ijsschep: €5,-
Hoorntjeshouder: €5,-
Voorgekoelde koelelementen, -20: €15,00 (3 stuks, 4 - 6 uur zonder elektriciteit)
Eindschoonmaak (optioneel): €34,95
 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW. Voor voedingswaren geldt een BTW-tarief van 9%.
 

 

Onze ijskarren

De Oranje Authentieke IJskar
De roze Authentieke IJskar
De gele Authentieke IJskar
De Italiaanse Authentieke IJskar
De blanco witte Authentieke IJskar
De blauwe Authentieke IJskar

© 2021 Partytools

Website door Manieu.nl